dijous, 16 de juny del 2011

Un video a Youtube sobre provocacions policials

http://www.youtube.com/watch?v=k5rtJes8MeI

He trobat aquest video a través del Facebook de Gregor Siles. Són 5 minuts de crònica d'uns provocadors (tenen pinta de provocadors professionals de manual) ahir vora el parc de la Ciutadella, "salvats" de manera claríssima per la policia. El que no queda clar per a mi és què han provocat exactament just al començament el video.
Publicant aquest video no estic dient que cregui que el llençament de pintura, les empentes, escopinades i demés d'ahir fossin obra de provocadors policials. El lema Aturem el Parlament és clar en si mateix. Però la tècnica de la provocació policial ha existit i pel que sembla continuarà existint.
(Pensament d'última hora: quan el Felip Puig va dir que ensenyaria imatges de la confrontació entre policia i manifestants a la "neteja" de la plaça de Catalunya, on es veuria que els acampats sí que eren violents -imatges que finalment mai va ensenyar-... ¿no es dvia tractar d'alguna imatge d'aquests fenomenals personatges en acció? ¿i que a última hora els seus mossos li van dir que seria millor no ensenyar-la perquè "cremaven" els provocadors? M'ho pregunto.)

2 comentaris:

Eulàlia Petit Vilà ha dit...

En poques hores resulta que ja no es pot veure el video!!
Eulàlia

Eulàlia Petit Vilà ha dit...

El torno a penjar, però ara no sé posar la miniatura. L'haureu de copiar i enganxar per veure'l.