dimecres, 28 de gener del 2004

Epíleg vel - Intencions Praga


Si algú ha llegit les entrades El vel i l'Informe Stasi, Més vel musulmà, Més vel (2), Encara més vel (3), i Més vel i fi (4) s'haurà adonat que el tema em fascina.

M'han dit, però, que escurci els posts i que el ditxós vel s'està allargassant massa. D'acord. Volia fer un epíleg dient que aquí n'hi ha que consideren que els francesos estan carregats de romanços i que això nosaltres ho solucionaríem amb mà esquerra i màniga ampla: "Fa falta temps i una generació".

Crec que no tenen raó. Penso que aquest radicalisme islàmic és un moviment nou, una nova manera de reconstruir la dignitat i l'esperança d'unes capes socials que l'han perduda. I que aquí també ens hi trobarem.

Doncs epíleg resumit i fi final.

Quan m'hagi refet del susto ETA-PP-Zapatero-Carod-Maragall tinc la intenció de començar una sèrie amb dibuixos sobre Praga i m'he jurat ser breu. (Dibuixos que es puguin clicar per ampliar, com aquest d'aquí al costat.)