divendres, 24 de febrer del 2012

Contesta una enquesta sobre matalassos vells, si vols

Quan vaig anar a visitar la planta de triatge de containers grocs i altres a Gavà-Viladecans, em vaig quedar parada de la muntanya altíssima de matalassos vells que hi havia. En vaig parlar aquí.
Acabo de rebre de l'Ajuntament de L'Hospitalet un mail de M. Né Traoré que està fent un treball per al reprofitament de matalassos. Demana que es doni difusió a una enquesta, que pots contestar aquí, es molt curteta.

El mail és aquest:

Bon dia,
Estic fent un estudi sobre  “La viabilitat de les vies de gestió i reciclatge dels matalassos vells ” dins l’Àrea Metropolitana de Barcelona.
Per tal de conèixer els hàbits dels ciutadans i de les ciutadanes he creat un qüestionari, breu i ràpid de respondre.
Em poso en contacte amb l’Àrea de Medi Ambient d’aquest Ajuntament perquè crec que és un tema interessant que ens afecte a tots i que a partir de la seva àrea se’n pot fer una mica de difusió ràpida i factible.
Els proposo la seva col·laboració, així com també he demanat la dels altres municipis que integren l’AMB, per obtenir un mínim de dades de totes les poblacions i que les dades a partir de les quals es treguin les conclusions no siguin exclusivament de Barcelona.
El qüestionari el trobareu AQUÍ
També els hi adjunto l'enllaç en format codi QR per si el volen penjar al taulell d’anuncis. 
Gràcies per la seva col·laboració!
Salutacions,
M.Né Traoré