dissabte, 13 de juny del 2009

Venda de llibres de text de segona mà

M'acabo d'assabentar que l'Institut d'Ensenyament Secundari de Palafrugell Frederic Martí Carreres organitza a fi de mes una venda de llibres de text de segona mà. Ho emmarquen dins un projecte o programa que es diu Escola verda.
Me n'he alegrat i m'ha semblat una molt bona iniciativa.

Es veu que ho han organitzat en pla seriós; una comissió es mira els llibres de text que els alumnes es volen vendre i els posa un preu; A, B o C, segons l'estat en què es troben. El dia tal s'organitza la venda, on cada alumne (que vol) ven els seus llibres i cobra els seus diners, i a continuació pot comprar els del curs superior. Han fet un horari per cursos de manera que hi hagi ordre i concert.

Si aquesta iniciativa, moralment tan lloable, té èxit i s'esten, em fa por que no surti la Generalitat o l'Estat central a dir que és il.legal, que no hi ha IVA o el que sigui i que no es pot fer i menys dins d'un centre públic, etc.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha instituts que compren els llibres (l'Associació de Pares, suposo) i que els deixen als alumnes, i van passant de curs en curs durant anys. Tampoc està malament.
Ildemar

Eulàlia Petit Vilà ha dit...

Sí, me n'han parlat però no sé quin resultat dóna. No sé quin sistema triaria. Que siguin de l'Institut-Associació de pares és més "social", però que els nois s'espabilin individualment potser encara m'agrada més.

marga ha dit...

Jo ja he comprat el llibres pel curs vinent, però en tot cas, m'agradaria passar els llibres dels meus fills a qui els volgués aprofitar. Són tots els llibres de Primària. Si algú está interessat, li puc dir les edicions etc per si són els que li demanen en la seva escola.

David ha dit...

Hola marga,
a nosaltres ens aniria molt bé els llibres de primària. Podries escriure a davidstank arroba hotmail.com i ens posem en contacte. Gràcies