dijous, 25 de juliol del 2019

EULÀLIA PETIT VILÀ. Barcelona, 11 d'abril de 1950 - 25 de juliol de 2019.

L'Eulàlia Petit Vilà ha mort a casa, als 69 anys, el 25 de juliol de 2019. El seu fill, Adrià Bofill, la seva germana, Mariona; la seva nora, Eva Bofias, i els seus nets, Adela i Joan; els seus cunyats Rafael Senra i Queralt Molera; els seus nebots, Anna, Pere, Martí, Maria, Pau i Júlia; i l'Ascensió Solé, us ho fan saber. La sala de vetlla estarà oberta divendres 26 de juliol de 15:00 a 21:00 i la cerimònia de comiat tindrà lloc dissabte 27 de juliol a les 11:00 al Tanatori de Les Corts de Barcelona.


Tenim dues vides i la segona comença quan t'adones que només en tens una...

Mi alma tiene prisa. Mario de Andrade.


3 comentaris:

artur ha dit...

Us acompanyo en el sentiment, per la pèrdua del ésser estimat.
La trobarem a faltar...Una abraçada forta.

María, Madrid ha dit...

El silenci s´ha posat el meu voltant i no puc parar de plorar. Eulàlia ha estat per a mi durant trenta anys una referència, un exemple a seguir: de força, de lleialtat, de coherència humana i política (si es que parlem de coses contraries), d´humanitat, de solidaritat amb el diferent, de respecte i admiración per tots el paisatges i totes les llengües, i de curiositat, sempre, de tot per tots. Oberta a tot, però molt i molt barcelonina. He tingut el plaer de passetjar molt la seva ciutat amb ella; i sempre, sempre m´ensenyava coses noves i sorprenens. Quantes vegades jo li deia i reia: quam sigui gran vol ésser com Eulàlia.
Hem compartit penes i joies, dificultats i contradiccions, i alguna agarrada perquè totes dues són una mica mandonas.
Estic envoltada de coses de Eulàlia: arracades, dibuixos,llivres, magnetos fets per ella, mocadors, calendaris que guardava perquè em donava llàstima fer-los servir i fer malbé els dibuixos, menys el de aquest any que està penjant a la cuina amb assenyalements diversos. Quam va arribar, vaig trocar-la per confessarla que la resta estava guardada però que aquest el faria servir:Rius i ponts... Vaig portar-la de Berlí un quadern bauhaus perque comencés a dissenyar el del any 2020.
Tantes coses...
Abans de començar un viatge, si jo savia que ella havia estat, eren un gust les recomanacions que em feia i que guardo de cada viatge. Va a ésser ella, quam vaig anar a Praga qui em va dir que no deixés de veure la arquitectura art decó i cubiste, de fet i des de aquell viatge la arquitectura es una part importantíssima de tots els meus viatges. El abril vaig fer la ruta de la Bauhaus i a la nit, li enviava les cases boniques que anava veient.
Les Barcelonetes han estat no només una guia de viatges, sinò també de vida, de preocupacions i de interessos comuns i compartits.
M´agrada molt que sigui a les barcelonetes on puc explicar qui era Eulàlia Petit Vilà per
a mi i la huella profunda y que para siempre deja en mi vida.
Malgrat que llum sempre ha estat un far, un arrel. María, desde Madrid.

Awad Elsayed ha dit...

تعتبر شركة فرسان القصيم لخدمات النظافة ونقل الاثاث من اشهر شركات التنظيف لانها تقدم الجديد في عالم التنظيف المنزلى وتستخدم شركة فرسان القصيم  احدث معدات التنظيف لكى تضمن لك انك تحصل على اعلى مستوى من النظافة ، ولان شركتنا هى افضل شركة تنظيف نريد دائما ان نحصل على ثقتك ورضاك .
شركة تنظيف بالبكرية

شركة تنظيف مجالس بالبكرية

شركة نقل عفش بالبكرية

شركة كشف تسربات المياة بالبكرية

شركة تنظيف فلل بالبكرية

شركة تنظيف خزانات بالبكرية

شركة تسليك مجاري بالبكرية

شركة عزل اسطح بالبكرية

شركة نقل عفش بالبدائع

شركة كشف تسربات المياة بالبدائع<br /