diumenge, 12 de maig del 2013

120 anys del Cercle Artístic Sant Lluc





He anat a una sessió (gratuita) de dibuix de models al Cercle Artístic Sant Lluc. Aquest any el Cercle Artístic Sant Lluc compleix 120 anys i crec que era una sessió promocional. En dues hores, 24 dibuixos! Eren posicions de 5 minuts escassos cada una. Això explica (ehem!) el resultat matusser. Els altres 20dibuixos us els estalvio. Hi havia un noi ukranià que al final ha dit que "era muy rápido"... Jo a cada nova posició tenia ganes d'exclamar: "Vols dir que no ho podries fer encara més difícil?!", però he callat... i a la feina! I he sortit entusiasmada.

El Cercle havia estat situat al carrer del Pi. Ara és al carrer Mercaders, en un d'aquests casals antics on val la pena treure el nas si passegeu prop del mercat de Santa Caterina. Per passadissos i parets hi ha diversos dibuixos del Casas, un Llimona que jo ja voldria per casa meva i un bar petit i tot.

Aquí sota, un video d'un programa de televisió de l'any passat anunciant que se celebrarà aquest aniversari, amb algunes reflexions sobre el fet del dibuix.