diumenge, 14 de febrer del 2010

Concurs de PAPER DE VIDRE per a IL.LUSTRADORS

Com que tenia el blog deixat de banda no vaig anunciar, com acostumo a fer, l'aparició del nou número de la revista, el 54. A més, PAPER DE VIDRE obre un concurs de portades per al proper número.

Reprodueixo el text rebut dels amics entranyables de PAPER DE VIDRE:

CONCURS COBERTA NÚM. 55 PAPER DE VIDRE

Hola, paperdevidrers!

Com bé sabeu, des de fa uns anys, a la coberta de Paper de vidre hi apareix alguna il·lustració, fotografia o compsosició que hem encarregat prèviament. Aquest espai ha anat guanyat interès i així ho demostra el nombre de visites que rep.

Per al proper número 55, de 23 d'abril del 2010, hem proposat la temàtica ELS HEROIS. ELS MITES i, alhora, estem treballant en el reportatge especial L'humor gràfic a la premsa catalana, en què demanarem l'opinió sobre diverses qüestions a reconeguts humoristes gràfics.

I per acabar-ho d'arrodonir, per primera vegada a la història de Paper de vidre obrim l'espai de la coberta a tothom qui ho desitgi. I com ho fem? Doncs amb una convocatòria oberta a tothom (per tant, podeu fer-ne difusió als vostres amics i coneguts usant qualsevol de les eines que ens posa a l'abast la xarxa Internet: blogs, emails, twitter, facebook, webs, etc.)

1. Es tracta de realitzar una VINYETA D'HUMOR GRÀFIC a partir de la temàtica "Els herois. Els mites", tan mordaç, incisiva, crítica i àcida com vulgueu, en la línia de la tradició de l'humor gràfic català des dels temps d'El Be Negre fins a l'actualitat dels Ferreres, Kap, Batllori i companyia.

2. La convocatòria està oberta a tothom, sigui o no subscriptor de Paper de vidre.

3. Heu d'enviar-nos una imatge .JPG amb unes dimensions de 306x480 pixels a l'adreça info@paperdevidre.net ABANS DEL 15 DE MARÇ.

4. Heu de signar amb el vostre nom i cognoms, edat, i també heu d'indicar-nos la vostra adreça postal.

5. El guanyador del concurs l'escollirà un jurat, els membres del qual encara estan per determinar, persones amb reconeguda trajectòria en l'humor gràfic.

6. La imatge guanyadora il·lustrarà la coberta del proper número 55 de la revista.

7. El guanyador rebrà un exemplar del llibre "Paper de vidre" editat per Labreu Edicions l'any 2005 i que actualment és difícil de trobar a les llibreries.

Salut i humor!

Paper de vidre