diumenge, 27 de gener del 2013

Urbansketchers i barcelonadibuixa


(Cliqueu sobre els dibuixos per veure'ls a mida normal)  

Aquí sobre: resultat d'una horeta intentant reproduir el bar del Centre Cívic Can Déu. Ha plogut i a fora tot està mullat.
A sota: menys estona dibuixant la parada Numància del tram de la Diagonal.


Això és la meva feineta d'aquest dissabte al matí.

A la web barcelonadibuixa podeu veure els tallers i sortides que organitza l'Ajuntament de Barcelona per dibuixar pel carrer dins del projecte Barcelona dibuixa.
Dos dissabtes al mes, a raó de tres grups per dissabte, se surt d'un determinat centre cívic i, en principi, s'aborda una temàtica diferent cada mes (transports, mercats, museus...). Hi ha un professional del dibuix "urbà" que dóna algunes indicacions. Al final, les vint persones que hi han participat, s'ensenyen el que han fet.
Està molt bé.
És una activitat gratuïta que té l'objectiu de fer una mica de propaganda i de preparació, perquè al juliol hi ha a Barcelona una trobada internacional del grup anomenat urbansketchers.
És evident que no fa falta anar en grup per dibuixar pel carrer, però anima que hi hagi una trobada establerta. No vas en grup, ni estàs amuntegat. Tothom es dispersa per dibuixar, però es queda a una hora per compartir el que s'ha fet.
El més fantàstic es veure com davant de la mateixa realitat surten dibuixos tan diferents. Si cliqueu al barcelonadibuixa veureu la diversitat del que fa la gent.

2 comentaris:

pol serra ha dit...

M'agraden molt! A veure si animes ala Tin perque s'apunti! Podriem anar plegats! Jo alguns dissabtes treballo per la tarda i podria anar.

Moltes gràcies per penjar el meu dibuix!
Una abraçada!

Eulàlia Petit Vilà ha dit...

L'animaré i ja us avisaré a través seu. Que tot vagi bé.
Eulàlia