dilluns, 2 de novembre del 2009

El blog a mig gas

El blog funciona i continuarà funcionant al ralenti durant un temps. Estic ficada amb plàstics reciclats a veure quin tipus de joies se'n poden extreure. Les provatures són apassionants; els resultats, sorprenents; i els contactes amb la gent per obtenir "el material", enriquidors.
(Continueu passant de tant en tant, que caurà alguna nota. No m'abandoneu!)

8 comentaris:

Lola.B ha dit...

Hola Eulàlia!
Mai havia escrit cap comentari, peró he vingut moltes vegades per llegir els teus articles!
M'agradan molt les joies que fas amb plàstic, la idea es molt bona i el resultat val la pena!
No deixaré de passejar pel teu blog:-)
Lola

Eulàlia Petit Vilà ha dit...

Em pensava que tenies un blog, però veig que no.
Benvingut el teu comentari, que en tinc poquets!
M'ha fascinat la varietat de colors, formes, textures, usos... i possibilitats del plàstic... Veurem què acaba sortint

Lola.B ha dit...

Si si, tinc un blog a canalblog: www.diasazules.canalblog.com
Però no es tan interesant com el teu; es un petit blog per contar la meva vida a Barcelona, parlar de les coses que descubreixo aqui o dels llibres que m'agraden... Només ho llegin la meva familia i uns amics:-)

Eulàlia Petit Vilà ha dit...

Lola B., no havia entès aque eres tu, em vaig imaginar que eres una admiradora secreta...! Hi he caigut quan he entrat al teu blog i he vist que era en francès! :-)
No se sap mai qui llegeix el teu bloc, sempre hi ha sorpreses. Ara t'he linkat a la meva llista. Està bé explicar el que descobreixes a Barcelona, em pregunto perquè són "blaus" els dies de la teva etapa barcelonina ¿?
Per origen geogràfic et recomano (del meu blog)la història de Marie Sophie Dauchez: http://www.barcelonetes.com/search/label/Marie%20Sophie%20Dauchez

Júlia ha dit...

Llàstima, no ens hem pogut conèixer a le tertúlies històriques, m'alegro que t'hi hagis afegit, no he pogut anar a les darreres.

Magda Revetllat ha dit...

Curios el que fas amb plàstic reciclat, sembla que se'n pot fer qualsevol cosa del reciclatge com aquella carretera que van arreglar reciclant la goma de un munt de sabatilles esportives...

Visca la segona vida de les coses!

Eulàlia Petit Vilà ha dit...

Júlia, espero que ja ens hi trobarem a començaments de desembre. La veritat és que ho he trobat molt interessant, una mica mogut i tot, que ja està bé. Fins aviat, doncs.

Magda, ja m'anireu veient els "modelets", surten coses més extravagants que no pas fines, però... el material mana, i les escombraries no són ni el Pertegaz ni el Pierre Cardin!!

Lluís Bosch ha dit...

Esta bé, esperarem.